кадър: Нова телевизия Политологът и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева

...
кадър: Нова телевизия Политологът и бивш депутат от БСП Татяна Буруджиева
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Нинова започва прочистването на БСП

кадър: Нова телевизия 

Политологът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Татяна Буруджиева предвижда, че идните партийни конференции по места в партията на социалистите, оповестени от Корнелия Нинова, са за тя да подсигурява лидерското си място. Тя изясни това това в предаването „ Плюс минус “ по Нова телевизия.

Според политолога, ще има пречистване на управленията на Българска социалистическа партия по места, с цел да няма изненади измежду делегатите на конгреса, на който ще се реши дали Нинова да остане на председателския пост или не.

Буруджиева сподели също, че концепцията да се съчетаят локални и предварителни парламентарни избори на есен работи само в интерес на ГЕРБ. „ ГЕРБ са най-силни на локални избори, никой няма интерес от избори 2 в 1 “, сподели някогашната шефка на кабинета на Сергей Станишев.

„ Избирателите не писаха 6 на нито една партия на тези избори, даже и на Вътрешна македонска революционна организация, които съумяха да завоюват не два мандата “, разяснява Татяна Буруджиева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР